Sos

Mangal Sosu Tarifi nasıl yapılır?

Mangal Sosu Tarifi Tarifi püf noktaları nelerdir? Malzeme listesi nedir? Hazırlanışı gibi önemli detayları içeren tarifimizi sizlere sunuyoruz.

Mangal Sosu Malzemeleri

  • 5 yemek kaşığı soya sosu
  • 5 yemek kaşığı pirinç sirkesi ya da 3 yemek kaşığı balzamik
  • 1/2 çay kaşığı rendelenmiş zencefil (taze yoksa aynı ölçüde toz zencefil)
  • 1 çay kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Mangal Sosu Nasıl Yapılır?

  1. Tüm malzemeleri karıştırın ve mangaldan önce etleri sosun içinde en az 1 saat bekletin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu